Kalender

Kommende møder:

Gudstjeneste d. 18 september kl. 10:30 (ingen morgenmad).

På søndag skal vi afprøve en ny gudstjenesteform, hvor der gives ekstra plads til den enkelte. Vi har hverken taler eller lovsangsleder på, fordi disse elementer vil blive formidlet af mange forskellige. Her er ideen. Alle udfordres til at overveje og udvælge en konkret lovsang, som har haft stor betydning for den enkelte. Det skal være en lovsang, som kan findes på Youtube, da det bliver via Youtube, at vi finder sangen og spiller den. Det kan gøres to måder: Enten deler man først lidt tanker om, hvad den konkrete sang hra betydet for mig (hvorefter vi alle hører den), eller man kan spille sangen først og dele vidnyesbyrd/tanker om sangen efterfølgende. Dvs. gudstjenesten vil blive sammensat af personlige favorit lovsange, samt tilhørerne vidnesbyrd. 
Jeg, Peter Tinggaard, vil være mødeleder, men vi kører hele gudstjenesten meget cafeagtigt, så man kan have the og kaffe under hele gudstjenesten. 

MENIGHEDSDAG d. 24 september på Sjellebro

Her er et foreløbigt program for dagen (altså med mulighed for mindre ændringer): 

Morgenmad: 9-10
Første samling: 10-12
Johannes Hansen undervisning DEL 1
Frokost: 12-13
Familie aktivitet for alle: 13-14:30
Eftermiddagskaffe: 14:30 – 15:00
Eftermiddagssamling: 15-17
Johannes Hansen undervisning DEL 2
Hyggetid og klargøring til aftensmad :17-18. 
Aftensmad med efterfølgende rengøring: 18-20 (ca.) 

Vi har lavet en symbolsk pris på 50 kr. pr. person, som kan betales på stedet. 
Af hensyn til maden skal vi bruge en tilmelding senest torsdag d. 22 september. Tilmelding foregår enten via svar på denne mail (altså til petert@assentoftfrikirke.dk), eller til Peters mobil: 42717816.

Der er ikke klargjort noget program til børnene, da vi vurderer, at de selv kan finde ud af det. Men forældrene må meget gerne overveje, hvad børnene kunne lave. (Altså helt konkret, hvordan får vores børn det meste ud af dagen?) 
Vi glæder os til en velsignet dag sammen! 

Ekstra info: Vi er ved at klargøre en dag, hvor opgaverne fordeles til mange, så der ikke er nogen, som fx skal stå for al maden eller noget lignende. Morten Jung har sagt ja til koordinere rengørings og nogle hjælpe køkkenopgaver. Der bliver lavet nogle arbejdslister til dagen med opgaver, før og efter måltider, så vi hjælpes af med at bære dagen. Så tjek lige listen, når I kommer, så I er klar over, hvad du/I skal gøre.
Gudrun har overblikket for maden, og hun spørger, om der er et par stykker, som vil lave en salat og tage med (først til mølle … 🙂 ) Så send en besked til hende, hvis det var noget for dig/jer. (gudrun.simonsen1@gmail.com)

Søndag d. 2 oktober kl. 10:30 – med morgenmad fra kl. 9:30.

 

Mødeleder: Lotte Christensen
Taler: Peter Tinggaard
Lovsang: Mette Poulsen
Børnekirke: Gudrun Simonsen
Morgenmad: Eydvør, Nina og Frank

 

Søndag d. 9 oktober kl. 10:30 – med morgenmad fra kl. 9:30.

Mødeleder: Christen Lundager
Taler: Flemming Sørensen
Lovsang: Peter Tinggaard m.fl.
Børnekirke: Gudrun Simonsen
Morgenmad: Lotte