Omsorgsgruppen

Som noget nyt har vi startet en omsorgsgruppe, som på en særlig måde

står til rådighed, hvor der er brug for en hjælpende hånd og anden støtte.

Brug for hjælp?

Vi kan alle komme ud for perioder og situationer, hvor det hele bare er for meget. Der er måske bøvl med helbredet, en livskrise eller noget uoverskueligt, der har hobet sig op. Hvis du står I sådan en situation, så lad være med at gå med det alene - der er hjælp at få. I Asssentoft Frikirke ønsker vi at være tilrådighed med aktuel hjælp og støtte, både til medlemmer af kirken, venner heraf og til folk, som ikke har det fjerneste med kristendommen at gøre i vores lokalområde. Vi har startet en særlig omsorgsgruppe, som deles om at varetage gruppens opgaver, som bl.a. er: Besøgstjeneste: - Personlig medmenneskelig kontakt i en periode hvor et menneske rammes af en krise/behov. - Gerne i en tidsbegrænset periode der aftales på forhånd. - Syge besøg Madordning: - Lave mad til sygdoms ramte og evt. koordinere ordningen. - Evt. mad til ny vordende forældre ved særlige behov. Akut hjælp og “ambulance”-tjeneste: - Her og nu opstået krise i et menneskes liv (svært at konkretisere men akut opstået problem) Praktisk hjælp: - Opstået situation hvor man selv er ude af stand til at udføre praktiske opgaver i og udenfor hjemmet - (en begrænset periode). Eks: - Flytte hjælp - Indkøb - Have arbejde - Rengøring osv.

Sådan kontakter du omsorgsgruppen?

Omsorgsgruppen har en særlig email-adresse, som jævnligt tjekkes af et af dens medlemmer. Skriv til omsorg@assentoftfrikirke.dk

Hvis det er akut, kan du prøve at ringe på kirkens telefonnummer: 42348115.

Omsorgsgruppen

Som noget nyt har vi startet en

omsorgsgruppe, som på en

særlig måde står til rådighed,

hvor der er brug for en

hjælpende hånd og anden støtte.

Brug for hjælp?

Sådan kontakter du omsorgsgruppen?

Hvis det er akut, kan du prøve at ringe på kirkens telefonnummer:

42348115.