Tro og liv - Niels Ole

Niels Ole forstod endelig det glædelige budskab

“Det tog mig (for) lang tid, at nå frem til, hvorfor det hedder det “glædelige budskab. Jeg var forvirret, men via Gospelmusik og personlig vejledning fik jeg endelig en helt klar udlægning af, hvad kernen er i den kristne tro, og hvordan man får det omsat til noget reelt.”

“Jeg begyndte at komme i noget kristent foreningsarbejde, da jeg var 21, men det var først 10 år senere, at jeg forstod, at jeg havde brug for at få kontakt med Gud igennem Jesus Kristus.”

“Da jeg som helt ung bilist slap fra et ganske alvorligt færselsuheld, begyndte jeg at tænke meget over livet og døden. Det slog mig, at jeg kunne have været død nu eller være skyld i, at en anden var det. Jeg søgte til en kirkelig ungdomsorganisation og mødte nogle herlige mennesker. Derefter begyndte jeg at læse teologi i min fritid, fordi jeg var oprigtigt søgende og håbede at Gud fandtes. Det ville nemlig give mig en afklarethed omkring meningen med både livet og døden. Men.. faktisk gik der 10 år, hvor jeg stadig var i tvivl om Gud fandtes - og om kristendommen var troværdig. Der var så meget forvirring og jeg havde fået fortalt, at Bibelen var utroværdig. Jeg husker, at jeg bad til Gud: “Det kan godt være, at jeg ikke kan finde ud af det her, men hvis du findes, så vil jeg gerne at du holder fast i mig og hjælper mig”. Kort tid efter forstod jeg, at jeg havde brug for personligt at modtage syndernes forladelse fra Gud. Den eneste vej til at få ægte kontakt med Gud er ved netop det. 1. At vende sig til Gud 2. At få syndernes forladelse gennem troen på Jesus 3. At modtage Helligånden fra Gud. Det baksede jeg med i nogle dage, indtil jeg fulgte en vens råd om at bede helt konkret om at blive tilgivet og få Helligånden. Jeg bad denne bøn meget oprigtigt, og oplevede bogstaveligt talt at Gud fjernede en usynlig mur imellem mig og ham. Jeg har siden oplevet en masse spændende ting som en konsekvens af at have fået den her levende relation med Gud. Og jeg har fundet ud af, at det netop er et GLÆDELIGT budskab, fordi det går ud på at hjælpe èn fra at skulle gå fortabt i døden til at må få lov at leve videre sammen med Gud - hvis man altså har fået sagt ja til det.”

“I starten var jeg help oppe at køre over, at tvivlen var helt væk, og at mange situationer i mit liv nu bar præg af, at Gud virkede med i min hverdag. Jeg har siden fundet ud af, at Bibelen virkelig ER troværdig og at dens billede af Gud skitseret særligt i Det Nye Testamente er utroligt vigtigt at holde sig til. Jeg kender til både gode tider og svære tider, men jeg har set nok af Guds og Bibelens troværdighed til at jeg også tror på, at relationen holder helt igennem svære tider og endda døden. Jeg har en længsel efter, at andre må kunne få budskabet serveret enkelt og klart, så der ikke går 10 år længere tid end nødvendigt inden man kan forstå det og sige ja til det.”
Navn: Alder: Civilstand: Arbejde: Niels Ole 46 Gift IngeniørMusikproducerUnderviser   Interesser: At spille og producere musikMotorcyker og special-biler 3D design og special effects Niels Ole i sit musikstudie Niels Ole interesserer sig bl.a. for motorcykler

Tro og liv - Niels Ole

Niels Ole

forstod endelig

det glædelige

budskab

“Det tog mig (for) lang tid, at nå frem til, hvorfor det hedder det glædelige budskab. Jeg var forvirret, men via Gospelmusik og personlig vejledning fik jeg endelig en helt klar udlægning af, hvad kernen er i den kristne tro, og hvordan man får det omsat til noget reelt.”