Assentoft Frikirke

Virkevangen 2 Assentoft DK- 8960 Randers SØ Danmark Tlf. (mobil): 42348115 Email: info@assentoftfrikirke.dk  www.assentoftfrikirke.dk

Sådan finder du os

Du finder os i den gamle madrasfabrik i indeustrikvarteret lige i udkanten af Assentoft mod Drastrup. Kommer du inde fra Assentoft kan du se os fra hovedgaden. Kommer du fra Randers eller Djursland på omfartsvejen skal du dreje af ved frakørslen benævnt “Assentoft” og køre ind mod byen. Her ligger vi rundt om hjørnet på venstre hånd.

Har du læst vores folder?

Vi har for nyligt husstandsomdelt vores nye folder i Assentoft og Drastrup. Det har vi gjort med udgangspunkt i, at vi gerne vil stille os uforpligtende til rådighed for vores lokalområde med viden, undervisning, bøn og hvad vi ellers kan være behjælpelig med. Så tøv ikke med at kontakte os!!

Assentoft Frikirke

Har du læst vores folder?