Tro og liv - Jan fra Allingåbro

Jan har aldrig fortrudt, at han overgav sit liv til Jesus

“Jeg har aldrig fortrudt, at jeg overgav mit liv til Jesus. Selvom det ikke altid har været lige let, så ved jeg at Han har været med hele vejen og fortsat vil være det.”

“Da jeg var i begyndelsen af tyverne og savnede en dybere mening med livet.”

“Det startede faktisk for mange år siden, selvom jeg kun er 51 år. Jeg voksede op i trygge omgivelser i en mindre by udenfor Aarhus. Mine forældre var ikke kristne, men nogle i min familie troede på Gud. Som teenager blev jeg konfirmeret, ikke for festens eller andre årsagers skyld. Men ene og alene, fordi jeg var overbevist om, at der fandtes en Gud. Havde dog bare ikke lige noget personligt kendskab til ham. Derfor levede jeg i flere år uden at tænke nærmere over Ham, ja, man kan faktisk godt sige, at jeg havde lagt ham på hylden. Det skulle komme til at ændre sig, for da jeg var i starten af tyverne, begyndte jeg at savne en dybere mening med livet og mange spørgsmål begyndte, at rumstere i hovedet på mig om livets oprindelse. Jeg var så heldig, at jeg komme til at arbejde sammen med en lidt yngre fyr end mig. Vi var ret hurtigt på bølgelængde og derfor blev det også til et venskab udenfor arbejdstid. Det viste sig, at både ham og hans familie var kristen og havde et personligt forhold til Gud. Det havde jeg aldrig hørt om, at man kunne have, så det syntes jeg lød spændende. Kendte heller ikke til nogle frikirker eller andre menigheder udenfor folkekirken. Besluttede derfor, at jeg måtte undersøge dette nærmere og tog derfor med til diverse møder og arrangementer gennem en næsten to årig periode, som min ven syntes kunne have interesse for mig. Jeg ville jo gerne vide så meget så muligt, hvis det var noget jeg skulle ”gå ind i”. Min ven kom og fortalte mig, at han skulle til nytårskonference i Sverige, hvor hans søster gik på bibelskole. Kendte godt lidt til den, da jeg havde været med til en sommer konference deroppe. Så tænkte jeg, at det ville jeg rigtig gerne og det var jo også en helt anden måde, at fejre nytår på. Havde besluttet, at hvis det lykkedes, at komme med, så måtte det også være til den konference, hvor jeg enten vendte det ryggen eller tog det ind i mit liv. For nu havde jeg jo undersøgt det nok til, at vide hvad det drejede sig om. Det blev også en noget anderledes nytårsaftensdag, for til mødet om eftermiddagen, hvor taleren sagde, at dem der havde lyst til at blive bedt til frelse, skulle komme op foran, der var der en stemme inde i mig der sagde at det var det jeg skulle. Det havde jeg aldrig prøvet før, men det føltes helt rigtigt. Der var så nogle der bad for mig og fortalte om Gud. Det var bare helt fantastisk, at opleve sådan en forvandling, for sådan virkede det. Det var virkeligt specielt. Det kunne en af mine andre venner også mærke på mig, da jeg kom hjem, at der var sket en forskel. Han havde nemlig kendt mig i rigtig mange år på det tidspunkt. Jeg begyndte så, at lede efter et menighedsfællesskab, hvor jeg kunne komme, hvilket min kristne ven hjalp mig med. Så fandt jeg ind en god frikirke i Aarhus, hvor jeg så kunne ”vokse i troen”.”

“Jeg aldrig fortrudt, at jeg overgav mit liv til Jesus. Selvom det ikke altid har været lige let, så ved jeg at Han har været med hele vejen og fortsat vil være det. Derfor vil jeg sige til dig som ikke kender Gud, at du bør give Ham en chance.
Navn: Alder: Civilstand: Arbejde: Jan 51 Gift Radio/TV-sælgerService-chauffør   Interesser: 50’er, 70’er og 80’er musikKlassiske Mazda-biler Jan med Danmarks ældste Mazda
Jan elsker at lytte til bandet “Mezzoforte”  - her med albummet “Islands”..
Til træf i foreningen Classic Mazda Cars på  Wedelslund Gods

Tro og liv - Jan fra

Allingåbro

Jan har aldrig fortrudt, at han

overgav sit liv til

Jesus

“Da jeg var i begyndelsen af tyverne og savnede en dybere mening med livet.”

Navn: Alder: Civilstand: Arbejde: Jan 51 Gift Radio/TV-sælgerService-chauffør   Interesser: 50’er, 70’er og 80’er musikKlassiske Mazda-biler Til træf i foreningen Classic Mazda Cars på  Wedelslund Gods