Tro og liv - Jan fra Kristrup

Jans tro blev konkret og holder efter 33 år

“Det at tro på noget større end mig selv giver mig en tilfredshed og hvile. Livet er fyldt med mange dilemmaer og spørgsmål. Derfor betyder troen for mig at jeg har en styrke at trække på jeg ikke finder i mig selv. Det at kunne komme til Jesus med mine problemer og spørgsmål og bede ham om hjælp, det er tryghed for mig.”

“Det blev jeg da jeg var 20 år.”

“Jeg havde det ikke særlig godt med mig selv, angst og uro fulgte mig hele min barndom, jeg kom kortvarig på børnehjem som 9 åring  og igen nogle år senere som 13 åring . Jeg var et utilpasset ungt menneske og trivedes ikke.  I teenagers årerne fik jeg et alkohol og pillemisbrug som varede ca. 5 år. I denne periode, kom jeg i kontakt med nogle kristne i Ålborg. De unge mennesker tiltalte mig og jeg kunne se de havde noget jeg ikke havde. Den glæde og ro de udtrykte savnede jeg. Jeg gav mit liv til Jesus og fik hjælp til at komme ud af mit misbrug. Jeg faldt tilbage i små perioder, men kom helt ud af det over 2 år.”

“Der er selvfølgelig op og nedture som alle andre mennesker har. Men det givet mig tryghed, og jeg føler mig elsket og tilgivet og accepteret - det er stort.  Det at tro på noget større end mig selv giver mig en tilfredshed og hvile. Livet er fyldt med mange dilemmaer og spørgsmål. Derfor betyder troen for mig at jeg har en styrke at trække på jeg ikke finder i mig selv. Det at kunne komme til Jesus med mine problemer og spørgsmål og bede ham om hjælp det er tryghed for mig.”
Navn: Alder: Civilstand: Arbejde: Jan 53 Gift på 29. år Landbrug – portør og 15 år  selvstændig erhvervsdrivende (virksomhed og ejendomsservice.) Førtidspensionist efter 5 ryg operationer og en arbejdsskade med  medfølgende permanent skade i fod.  Interesser: Golf og fiskeri

Tro og liv - Jan fra

Kristrup

Jans tro blev konkret og holder

efter 33 år

“Det blev jeg da jeg var 20 år.”