NYT GOSPELKOR I

ASSENTOFT

Tirsdag d. 24. januar startede det nye gospelkor

ASSENTOFT GOSPEL FABRIK med livsglade sange.

Alle er velkomne - ingen optagelsesprøve!

Gospelmusik kan bare noget… Det skal opleves!!

I Danmark er der rigtigt mange, der har fået øjnene op for dene helt særlige musikgenre. Her handler det ikke om skønsang og polerede solistpræstationer - nej, det handler om at give los og synge med på livsglade og opløftende sange med funky og swingende rytmer! Det handler om at få gang i hele kroppen og være sammen med andre, der bare ELSKER AT SYNGE!

Hvem kan være med?

Eneste krav er, at du har lyst til at synge! Alle er velkomne - dog ikke kanariefugle og beostære! Der er ingen optagelsesprøve og man kan komme uanset om man har kirkebaggrund eller er personligt troende. Koret er en selvstændig aktivitetet i kirkens lokaler. Hvor og hvornår? Vi øver i “Fabrikken”, Virkevangen 2, Assentoft om tirsdagen kl. 18.45 til 20.30.   Hvad synger vi? Vi synger forholdsvis lette og melodiske gospelsange både inspireret af den amerikanske “Comtemporary Gospel”, de norske “Oslo Gospel Choir” og “Stavanger Gospel Choir” og ikke mindst de danskere, der har sat deres praj på genren, bl.a. Hans Christian Jockimsen, Claes Wegener, Rune Herholdt og Jacob Gunnertoft. Hvad koster det at være med? Indtil videre er det gratis at være med, men der kan komme udgifter til kaffe/te, nodemateriale, cd-indspilning, ophavsrettigheder samt transport til stævner og koncerter. Hvad skal det bruges til? Det vigtigste er at vi har det sjovt og hyggeligt med at synge gospel sammen, men derudover vil vi gerne ud at synge og spille i lokalområdet, særligt i Assentoft og på Djursland. Mulighed for cd-indspilning På sigt er der mulighed for at lave indspilningsprojekter af koret i Fabrikkens lokaler. Alle muligheder er åbne! Tilmelding og spørgsmål Hvis du har lyst til at være med, så skriv en mail info@assentoftfrikirke.dk eller ring på tlf. 42348115. Vi glæder os til at høre fra dig! (Bemærk: Det er HELT OK bare at snuse et par gange inden du melder dig endelig til.).
ASSENTOFT GOSPEL FABRIK Mød os på

NYT GOSPELKOR

I ASSENTOFT

Tirsdag d. 24. januar

startede det nye

gospelkor

ASSENTOFT

GOSPEL FABRIK

med livsglade

sange.

Alle er velkomne -

ingen optagelsesprøve!

Gospelmusik kan bare noget… Det skal

opleves!!

Hvem kan være med?

Eneste krav er, at du har lyst til at synge! Alle er velkomne - dog ikke kanariefugle og beostære! Der er ingen optagelsesprøve og man kan komme uanset om man har kirkebaggrund eller er personligt troende. Koret er en selvstændig aktivitetet i kirkens lokaler. Hvor og hvornår? Vi øver i “Fabrikken”, Virkevangen 2, Assentoft om tirsdagen kl. 18.45 til 20.30.   Hvad synger vi? Vi synger forholdsvis lette og melodiske gospelsange både inspireret af den amerikanske “Comtemporary Gospel”, de norske “Oslo Gospel Choir” og “Stavanger Gospel Choir” og ikke mindst de danskere, der har sat deres praj på genren, bl.a. Hans Christian Jockimsen, Claes Wegener, Rune Herholdt og Jacob Gunnertoft. Hvad koster det at være med? Indtil videre er det gratis at være med, men der kan komme udgifter til kaffe/te, nodemateriale, cd- indspilning, ophavsrettigheder samt transport til stævner og koncerter. Hvad skal det bruges til? Det vigtigste er at vi har det sjovt og hyggeligt med at synge gospel sammen, men derudover vil vi gerne ud at synge og spille i lokalområdet, særligt i Assentoft og på Djursland. Mulighed for cd-indspilning På sigt er der mulighed for at lave indspilningsprojekter af koret i Fabrikkens lokaler. Alle muligheder er åbne! Tilmelding og spørgsmål Hvis du har lyst til at være med, så skriv en mail info@assentoftfrikirke.dk eller ring på tlf. 42348115. Vi glæder os til at høre fra dig! (Bemærk: Det er HELT OK bare at snuse et par gange inden du melder dig endelig til.).
ASSENTOFT GOSPEL FABRIK Mød os på