Børn og unge

Plads til leg og liv

I Assentoft Frikirke prioriterer vi børn og unge højt. Det er vigtigt for os, at der er gode rammer og udfoldelsesmuligheder for alle aldersgrupper lige fra babyer til børn og teenagere. Der kommer mange familier i kirken, og vi forsøger at gøre det muligt at følges ad til kirken, så alle får noget ud af vores møder og samlinger. Ved vore gudstjenester er der 2 slags børnekirker. En fra 3 år til og med børnehaveklasse og en fra 1. klasse til og med 6. klasse.

Børn og unge

Plads til leg og liv