Tro og liv - Berit fra Assentoft

Troen er Berits sikre holdepunkt i tilværelsen

“..i det hele giver troen på Gud håb og retning, fællesskab og venskab.”

“Jeg blev en kristen, da jeg var 9 år.”

“Jeg deltog på en lejr for børn, hvor man fortalte om Jesus. Det var levende, gode eksempler, gode sange og historier. Det var let at forstå at min synd skilte mig fra Jesus, men hvis jeg sagde ja til at få Jesus ind i mit hjerte, var min synd tilgivet. Det fik jeg et brændende ønske om. Jeg spurgte en af de voksne om han kunne hjælpe mig, og han ledte mig i en bøn og så havde jeg Jesus i hjertet. Jeg kunne mærke fred og glæde. Derhjemme havde jeg ikke de samme muligheder for at høre om Jesus. Men på forskellig vis, kom der mennesker i mit liv, som kunne snakke tro med mig. Da jeg blev stor nok, tog jeg på lejre, og efterhånden kunne jeg komme i en kirke på egen hånd.”

“Mit liv har indeholdt rigtig meget dejligt, men også svære ting. En skilsmisse med følger. Illusioner der braser og spørgsmål der ikke besvares, konsekvenser jeg må leve med. Men gennem det har Gud været trofast, som et anker selvom min båd var urolig på vandet. Fællesskabet med andre kristne, har i perioder været det der holdt mig oppe. Der er dybe åndelige oplevelser, der er hverdagen hvor bibelen er holdepunktet, der er arbejdet i kirken, der er udvikling og kampe, og i det hele giver troen på Gud håb og retning, fællesskab og venskab.”
Navn: Alder: Civilstand: Arbejde: Berit 42 Gift Sagsbehandlende ergoterapeut  Interesser: “Jeg holder af at gå i haven og se det gro, og vedligeholdelse er et nødvendigt onde, for at det ser godt ud.Når tid og vejr tillader det, kaster jeg krogen ud i bedste lystfiskerstil.  Husets katte er også et vigtigt element i hverdagen.” Berit slapper af med lystfiskeri Berit: “Jeg holder af at gå i haven og se det gro, og vedligeholdelse er et nødvendigt onde, for at det ser godt ud.

Tro og liv - Berit fra

Assentoft

Troen er Berits

sikre

holdepunkt i

tilværelsen

“..i det hele giver troen på Gud håb og retning, fællesskab og venskab.”

“Jeg blev en kristen, da jeg var 9 år.”