ALPHA-kursus i 2018

I september 2018 starter nyt grundkursus i den

kristne tro. Kom og vær med.

Alle er velkomne!

Hvorfor Alpha?

Vi og de mange andre Alpha-kirker er af den opfattelse, at alle bør have en chance for at udforske den kristne tro, stille spørgsmål og dele deres synspunkter, uanset hvor end man befinder sig på kloden. Et Alpha-kursus er indrettet til at gøre netop dette - i et informativt, venligt og åbent miljø. Ingen kan pådutte andre at tro på noget som helst, men over årene har det vist sig, at et gæstfrit forum, hvor man kan komme og være sig selv 100%,  giver rammerne for at hver deltager kan få sit liv forvandlet.

Hvad gør vi lokalt?

Vi ser det som vores opgave, at give denne unikke mulighed til vores del af den store klode. Det bliver rettet direkte mod vores nærområde i Assentoft og omegn, Djursland og Kronjylland, hvor vi i samarbejde med “Alpha Danmark” ønsker at starte et nyt Alpha-kursus op i September. Kursusstart: <Ikke fastlagt endnu> Sidste gang: <Ikke fastlagt endnu> Weekend: <Ikke fastlagt endnu>          Pris: 500 kr. i alt Sted: I kirkens lokaler Tilmelding: Senest d. 1. september pr. email

Hvad består forløbet af?

Hver aften indeholder følgende elementer: Fællesspisning kl. 18.30 Humor (vi starter altid med lidt til lattermusklen) Et spændende oplæg om aftenens emne God tid til samtale, spørgsmål og fri debat Kaffe/te og kage/frugt Slut kl. 21.15 Som en del af kurset afholdes en intensiv weekend, der gennemgås 4 lektioner. Her er der ekstra god tid til samvær og måske at få noget frisk luft sammen. Emnerne er grundlæggende for den kristne tro: 1. Er der mere i livet end du tror? 2. Hvem er Jesus? 3. Hvorfor døde Jesus? 4. Hvordan kan jeg tro? 5. Hvorfor og hvordan skal jeg bede? 6. Hvorfor og hvordan skal jeg læse i Bibelen? 7. Hvordan leder Gud os? 8. Hvem er Helligånden? 9. Hvad gør Helligånden? 10. Hvordan kan jeg blive fyldt af Helligånden? 11. Hvordan kan jeg stå imod det onde? 12. Hvorfor og hvordan skal vi fortælle det til andre? 13. Helbreder Gud idag? 14. Hvad med kirken? 15. Hvordan kan jeg få mest ud af resten af mit liv?

Er du interesseret?

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores Alpha-kursus, er du velkomment til at kontakte os på kirkens telefonnummer: 42348115 eller ved at sende en email til adressen info@assentoftfrikirke.dk Her kan du også melde dig til - senest d. 1. september (forlænget til 14. september).

Mere infomation følger

Vi er stadig i gang med at planlægge deltaljerne for det nye kursusforløb. Derfor bliver siden her løbende opdateret efterhånden som vi får konkrete oplysninger lagt fast.

Hvad er baggrunden?

Over 29 millioner mennesker har deltaget på et Alpha-kursus, og konceptet er blevet oversat til 112 forskellige sprog. Oprindeligt blev det indført som et kort kursusforløb ved London- kirken “Holy Trinity Brompton”, og i 1990 begyndte advokat Nicki Gumbel at lede Alpha-arbejdet her. Han opdagede, at der var mange mennesker uden for kirkelig tilknytning, der godt kunne tænke sig at få hjælp til at udforske den kristne tro. Alpha-konceptet er for længst blevet en del af store dele af den verdensomspændende kirke som en af måderne hvor interesserede kan komme til at lære troen at kende på en uforpligtende, uhøjtidelig og hyggelig vis.

Commodo nulla consequat

Ut ut ex, pariatur eu ipsum eiusmod qui sed. Id quis id nisi ut, in, quis sint cillum qui dolor veniam dolore in culpa occaecat. Ullamco nostrud ut dolore qui cillum sed. Tempor voluptate deserunt tempor, dolor, excepteur id sunt occaecat dolor lorem mollit ex adipisicing ut, mollit, sunt reprehenderit minim. $0.00

ALPHA-kursus i

I september 2018 starter nyt

grundkursus i den kristne tro.

Kom og vær med.

Alle er velkomne!

Hvorfor Alpha?

Hvad gør vi lokalt?

Hvad består forløbet af?

Er du interesseret?

Mere infomation følger

Hvad er baggrunden?

Over 29 millioner mennesker har deltaget på et Alpha-kursus, og konceptet er blevet oversat til 112 forskellige sprog. Oprindeligt blev det indført som et kort kursusforløb ved London-kirken “Holy Trinity Brompton”, og i 1990 begyndte advokat Nicki Gumbel at lede Alpha-arbejdet her. Han opdagede, at der var mange mennesker uden for kirkelig tilknytning, der godt kunne tænke sig at få hjælp til at udforske den kristne tro. Alpha-konceptet er for længst blevet en del af store dele af den verdensomspændende kirke som en af måderne hvor interesserede kan komme til at lære troen at kende på en uforpligtende, uhøjtidelig og hyggelig vis.